Kuva 5: Hyjis the Cat

maanantaina, helmikuuta 02, 2009 / Lähettänyt Jutei /

Tällä viikolla oli vähän hiljasta tuon valokuvauksen suhteen. Väsymys ja Skypetys Newcastlen päähän toi kameralle ansaitun lepohetken. Mutta ei viikkoa ilman kuvailua..jotain pientä sain kuitenkin aikaiseksi.

Ennen kuvaa kuitenkin pientä puhetta kamerarepuista. Pitäs saada vähän isompi ja parempi tuon tee-se-itse meiningillä tehdyn tilalle. Suomesta olen katsellut verkkokaupoista lähinnä Lowepron ja Tamracin reppuja, mutta hinta vähän sylettää. Ei kai joku 80-100€:tä olis hirveen paha hinta noinkin tarpeellisesta vehkeestä, mutta se 100€ on silti iso kasa rahaa. Ebayn halpamarkkinatkaan ei tunnu antavan mitään hyvää tarpeeksi halvalla, joten pulma on valmis. Anttilassa ollu Fancier reppu pääsi todella lähelle 40€:n hinnallaa, mutta laatu ja muokattavuus oli vähän heikkoa. Myös Prismasta löyty todella mielenkiintoinen CaseLogicin reppu (n 50€), mutta se oli liian pieni. Tänään kuitenki alkoi näkymään valoa tunnelin päässä. Englannissa toimiva Jessops tarjoaa suht halpaan 33 punnan hintaan Centon D-Trek Backpack 2 reppua, joka on ainakin isompi. Muuta tietoa tuosta repusta ei löydy, vaikka selasin koko internetin läpi. Jessopissa oli myös mielenkiintoisen olonen salama 99£, mutta se nyt ei ole niin tärkeä. Helmikuun lopulla sitten pääsen Newcastlen Jessoppiin noihin tarkemmin tutustumaan. Mutta nyt siihen kuvaa.

Tämä oli noin 10 min. kuvaussessio, kuvaussessiosta hämmentyneen kissan kanssa. Oikealla on Nikon sb-600 sateenvarjon läpi ammunnutuna ja vasemmalla puolella valkea heijastin. Mukava olis ollut saada taustaa vähän tummemmaksi, mutta tuo sateenvarjo tahtoo levittää valon vähän joka suuntaa. Softboxi jos oli ollut mukana, niin olisi varmaan se taustan tummennuskin onnistunut helpommin. Kissa jaksoi yllättävän hyvin katella tuota tohua, kun sai välillä kynsiä heijastinta.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti