Webcam eBaysta

sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009 / Lähettänyt Jutei /

Tuli sitten hommattua web-kamera, jotta yhteyden pito Skypellä Newcastleen onnistuu. Hanna on siis lähdössä kevääksi vaihtoon ja pitäähän sitä illalla nähdä minkälainen naama kenelläkin oli, niin ei sitten unohdu.

Kamera tuli eBayn kautta Hong Kongista ja maksoi 12,99$ postikuluineen (n. 10€). Paketin matka Hong Kongista kotiovelle kesti n. 11 päivää, tosin se piti noutaa postista kun ei ollut mahtunut postiluukusta.

Paketti sisälsi webcameran ja ohjeen (joka ei kyllä ollut tarkoitettu tähän kameraan). Pienen ihmettelyn jälkeen huomasin että kamera toimii suoraan plug and playna, eikä mitään ajureita tarvittu, eikä sellaisia ajureita mukana edes toimitettu. Kuvan laatu on ihan jees ja muutenkin on helposti hintansa väärti peli. Mukavana extrana on säädettävä 6-ledin valo.

Pientä miinusta on myös havaittu. Välillä tuntuu että kone ei ymmärrä tämän laitteen olevan kytketty ja tänä aamuna kone ei suostunut käynnistymään ennen kuin älysin kiskasta laitteen irti USB-väylästä. Hieman hämärää toimivuutta, mutta jos tämä nyt nämä muutamat kuukaudet toimis. Jos ei, niin halvin Logitech tai Creative lähimmästä liikkeestä ja luulisi homman toimivan.

Alla kuva tästä vekkulista vekottimesta. Vasemmalla SB-600 snootin sekä flagin kera, takana sunpak 433D gridspotilla ja punaisella geelillä. Objektiivina Nikkor 50mm f1.8 ja 12:mm loittorengas.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti