Elävä immeinen

lauantaina, toukokuuta 15, 2010 / Lähettänyt Jutei /

Ihan alkuun on sanottava, että filmiskanneri is on its way, eli kohta alkaa filmikuvia pukata blogiin! Ja sitten asiaan..

Tuossa muutama viikko takaperin, sain tilaisuuden kuvata ihan oikeaa elävää ihmistä. Kaverini Kaisa valmisti hienon mustan asusteen, mistä hänen piti ottaa kuvia asiakkaalle. "Minä, minä, minä!", huudahdin ja kuvaamaan mentiin.

Kuvauspaikkana toimi erään omakotitalon pihapiiri, joka loi omat hasteensa kuviin. Hyvät paikat pihapiirissä oli kortilla, mutta pienellä etsinällä kuitenkin löysimme ihan hyvät taustat kuviin. Aurinkoinen päivä tarjosi mahdollisuuden käyttää aurinkoa yhtenä valona ja kaverina käytin paria salmaa läpiammuttavilla sateenvarjoilla. Kaisa itse toimi mallina ja selvisi kylmästä päivästä varsin tyylikkäästi. Alkukankeuden jälkeen hyviä kuvia tuli mukavasti ja tämä lienee todella hyvän suunnittelun sekä tarkan valmistautumisen ansiota. Paljon on vielä opittavaa, mutta kokonaisuutena kaikki meni hyvin! Alla pari kuvaa tuolta keväiseltä päivältä.Laitetaanpa vielä linkki tuon vasemman puoleisen kuvan valaisukaavioon. Valaisukaavio. Suunnilleen noin se meni.


Ulkokuvien lisäksi kävimme melko köpsässä ja ahtaassa "studiossa" ottamassa hieman tarkempia kuvia asusteesa. Nämä olivat tylsiä valkoista taustaa vasten otettuja kuvia ja niitä en tässä ala esittelemään. Käytin kuitenkin tilaisuuden hyväksi ja lopuun kokeilin jotain ihan erilaista.

Tänks Kaisa..lisää tällaista!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti